Національна академія управління

ВНЗ  "Національна академія управління"

Міжнародний освітній проект «Ukraine Global Faculty»

Міжнародний освітній проект «Ukraine Global Faculty»

 

Друзі! З радістю анонсуємо цікаві лекції та воршопи, що відбудуться за участі провідних міжнародних та українських спікерів. Вони готові не лише подарувати вам заряд позитивної енергії та нові знання, а й відповідати на ваші питання у рамках Q&A Chat. Не упустіть цю унікальну можливість для особистого та професійного зростання – реєструйтеся, беріть участь і поглиблюйте свої знання разом з найкращими. Будьте готові зануритися в захопливий світ нових інсайтів та знань!

 

Чекаємо на вашу активну участь на нашій освітній онлайн платформі! Будемо раді вас вітати на цих заходах, де можливості для збагачення власної ерудиції та знань необмежені.

 

Онлайн лекція партнера, зареєстрованого патентного повіреного у Foley Hoag LLP (Boston, MA, USA), який входить до рейтингу Найкращих адвокатів Америки (патентне право), PhD, JD Alexander Akhiezer«International Patent System: Patent Process and Requirements».

Дата та час – 25 січня 2024 о 19:00

Лінк на реєстрацію - https://1ll.ink/q3syF

 

Онлайн лекція професора бізнес-права Корнелльської юридичної школи імені Майрона К. Тейлора, директора-засновника програми "Право, технології та підприємництво" у Корнелльському технологічному інституті, доктора юридичних наук Charles K. Whitehead «Basics of Derivatives».

Дата та час – 31 січня 2024 о 20:00

Лінк на реєстрацію - https://1ll.ink/iA7eg

 

Онлайн лекція професора екології та еволюції, радника декана факультету математики та природничих наук Університету Осло (Норвегія) Nils Chr. Stenseth «How to Write Good Research Proposals».

Дата та час – 08 лютого 2024 о 18:00

Лінк на реєстрацію - https://1ll.ink/SAc4s

 

Онлайн воркшоп інвестора, підприємця, експерта з питань міжнародних фінансових ринків і криптовалют, фінансового радника засновника Web3-університету професій майбутнього “Learn to Earn Global”, засновника блокчейн-платформи «Amsets»  Michael Patsan «Using Generative Artificial Intelligence in Everyday Life».

Дата та час – 12 лютого 2024 о 19:00

Лінк на реєстрацію - https://1ll.ink/DpWoX

 

Онлайн лекція наукової співробітниці та керівниці дослідницької групи в Інститут системної нейронауки ім. Кавлі Норвезького університету науки і технологій, PhD у галузі комп'ютерної нейронауки Soledad Gonzalo Cogno «Introduction To Statistical Learning And Applications To Neuroscience».

Дата та час – 19 лютого 2024 о о 19:00

Лінк на реєстрацію - https://1ll.ink/dlbLI